System HACCP

Bezpieczna żywność zaczyna się od systemu.

zkolenie dietetyczne dla zespołu – Diet For Life

Pomagamy firmom wdrożyć HACCP zgodnie z obowiązującymi przepisami — sprawnie, rzetelnie i z pełną dokumentacją.

HACCP

W DietForLife wspieramy przedsiębiorców, którzy chcą działać zgodnie z zasadami bezpieczeństwa żywności. Oferujemy audyt, wdrożenie i dokumentację systemu HACCP — niezbędnego w gastronomii, produkcji i usługach żywieniowych.

Proces realizuje Marzena Palasz — specjalistka technologii żywności, dietetyczka i edukatorka z doświadczeniem we wdrażaniu systemów jakości w różnych typach działalności.

Zakres wsparcia

  • Audyt wstępny i analiza ryzyka

  • Opracowanie dokumentacji HACCP

  • Wdrożenie procedur i instrukcji

  • Szkolenie personelu

  • Wsparcie przy kontrolach i aktualizacjach

Pełna oferta

Szczegóły dotyczące zakresu prac, harmonogramu i wyceny znajdziesz na stronie Marzeny Palasz:

pattern v 1 1
Koszyk